Om oss


MBM Mark & Entreprenad - Din Partner för Markarbete och Entreprenadtjänster

Välkommen till MBM Mark & Entreprenad, din pålitliga partner för markarbete och entreprenadtjänster. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa lösningar för markentreprenad och har en beprövad historia i över 25år av framgångsrika projekt. 


Varför skall du välja oss? 

  1. Erfarenhet och Expertis: Med års erfarenhet i branschen och ett team av kunniga specialister, har vi den expertis som krävs för att hantera allt från mindre uppdrag till större projekt.

  2. Kundfokus: Vi sätter våra kunder i första rummet och arbetar nära med dig för att förstå dina specifika behov och leverera skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna.

  3. Kvalitet och Professionalism: Vi håller oss till höga kvalitetsstandarder och professionell praxis i varje projekt vi utför. Ditt projekt är i trygga händer hos oss.

  4. Mångsidighet: Oavsett om det är grävning, markförberedelse, vägbyggnad eller dränering, vi kan hantera en mängd olika markrelaterade tjänster.

  5. Miljöhänsyn: Vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön och följer de senaste riktlinjerna för hållbarhet.

    Vi är stolta över vårt rykte och vårt åtagande att leverera pålitliga och effektiva markentreprenadtjänster. Oavsett om du har ett privat eller kommersiellt projekt, kan du lita på "MBM Mark & Entreprenad" för att uppfylla dina markbehov. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd lösning som passar dig bäst.